Ga naar de inhoud
Zuid-Korea » Over het team achter Zuid-Korea.nl

Over het team achter Zuid-Korea.nl

Mijn naam is Raoul de Boer en ik ben een groot fan van het reizen door Azië en het ontdekken van nieuwe culturen. Tijdens een reis door Azië kwam ik in Zuid-Korea terecht en werd gelijk verliefd op het land en de mensen.

Ik merkte echter dat er weinig reisinformatie beschikbaar was voor reizigers die geïnteresseerd waren in het verkennen van Zuid-Korea, vooral in het Nederlands. Dit bracht mij op het idee om een eigen reis-website te maken om mensen te helpen bij het plannen van hun reis naar Zuid-Korea.

Dit begon op het domein Koreantravel.nl maar is uiteindelijk verder gegaan onder Zuid-Korea.nl. Hier vind je nu veel informatie over de beste plaatsen om te bezoeken, de cultuur en gewoonten van het land, tips voor reizigers en nog veel meer. Al snel begon de website populair te worden en kon ik Zuid-Korea.nl verder vullen met leuke feedback en reistips van andere reizigers die naar Zuid-Korea gingen.

We besteden nu veel tijd en moeite aan het bijhouden van de website en het delen van nuttige informatie met onze 70.000 lezers per maand. We zijn tevens begonnen samen te werken met lokale gidsen en ondernemers om onze lezers de best mogelijke ervaring te bieden tijdens hun reizen naar Zuid-Korea.

Dankzij de inzet van vele reizigers, bloggers, lokale Zuid-Koreaanse vrienden en fink wat hobby uurtjes groeide Zuid-Korea.nl uit tot een populaire en betrouwbare bron van informatie voor reizigers die geïnteresseerd zijn in Zuid-Korea in Nederland en België.

Op dit moment werken wij samen met freelancers, reisbloggers, vrienden en iedereen die graag op reis wilt naar Korea of interesse in het land heeft. Op Zuid-Korea.nl willen we alle facetten van het land belichten en daarbij hebben we jou hulp nodig. Via hello@wayfaring.nl kan je contact opnemen met ons. Wij horen graag van je!

Via mijn bedrijf Wayfaring b.v. beheer ik het reismagazine Wayfaring.nl waar ik onder andere Colombia.nlTokyo.nl en Argentinië.nl onderhoudt maar ook enkele Engelstalige reisblogs.


Hulp nodig met je reis naar Zuid-Korea?